maandag 23 maart 2015

Pretty in pink bij Vuitton.

De roze lokken duiken weer overal op en het is nog niet eens gaypride.
De goddelijke Fernanda Hin Lin Ly verscheen op de catwalk van Louis Vuitton met een prachtige witte jas.
Alle ogen gericht op haar snoeproze haarkleur. 'Candycottonpink' noemt Vogue het graag. Schitterend. Eindelijk worden de leuke kleurtjes opnieuw gepromoot. Een pittige afwisseling tussen al die blonde en bruine meisjes.
Ly beweert dat ze haar haren al jaren zelf kleurt. Super resultaat voor een thuiswerkje.
Ik ben pro. Hoe meer kleur in beeld hoe liever. Ik ben geen grote fan van pastel, maar op haar vind ik het prima. Liefst ook nog met een zachte metalige ondertoon, dan wordt het helemaal supercool.


Brigitte Bardot ondernam in de sixties al een verdienstelijke poging om roze haren te promoten. Helaas niet zo succesvol als de rest van haar carrière.

Ze werd prompt gesteund door Mrs Slocombe in "Are You Being Served?". Haar flamboyante haarkleur werd haar handelsmerk en leverde haar vele jaren lang wel een groot succes op. Mag ze in vrede rusten die schattige Mollie Sugden.
Misschien was zij net degene die rockgodin Pink inspireerde want ook zij maakte van haar roze lokken haar handelsmerk aan het begin van haar carrière.

Kelly Osborn kiest eerder voor de lavendelversie, maar doet ook dat met stijl en grote klasse.

Bij De Wakko Kapper zijn we grote fan. Nu Olaplex er is zodat we veilig kunnen ontkleuren zijn we helemaal klaar voor een "roze lente". Laat maar komen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten