donderdag 30 juni 2016

Wie niet waagt, blijft voor altijd een Wakko-maagd!

Het is weer volop sollicitatieseizoen bij "De Wakko Kapper". Altijd een boeiende en spannend tijd, op zoek naar nieuw talent en jong geweld. Solliciteren nemen we bij "De Wakko Kapper" niet licht. Diegenen die bij ons al door de procedure zijn gegaan kunnen dat volmondig beamen. We doen dit niet om onze sollicitanten het leven zuur te maken, maar vooral omdat we op zoek zijn naar echte superhelden. Wij werken enkel met mensen die ook zeer graag bij ons willen werken. Bij "De Wakko Kapper" werken is een feest en dat willen we ook zeer graag zo houden. Ja, de lat ligt hoog, maar enkel en alleen om onze mensen te helpen groeien en aan te moedigen om de beste versie van zichzelf te zijn elke dag opnieuw.

Ik kom veel in contact met jonge kappers en studenten en het breekt soms mijn hart te ontdekken hoe laag hun zelfbeeld is. Er wordt jammer genoeg nog regelmatig op ons vak neergekeken als zijnde "maar" kapper. Ik ben het er absoluut niet mee eens. We hebben een heerlijk beroep, waarbij we elke dag opnieuw mensen mooi mogen maken. Hen helpen om langs buiten uit te stralen wat ze van binnen voelen, super is dat toch?
Dus dit is een oproep aan alle kappers, jong en oud, blijf ons vak met veel trots en liefde uitvoeren. Met passie en enthousiasme voor elke klant die je in de stoel krijgt, zelfs al is het soms een behoorlijke uitdaging.
Dit jaar zijn er opnieuw zo een kleine 3500 afgestudeerde kappers op de markt bijgekomen. Afgestudeerd aan een honderdtal opleidingscentra. Waar zijn jullie? Laat van jullie horen. Toon wat je waard bent. Wacht niet tot iemand anders je voor is, schiet in actie.
Jullie staan aan de vooravond van de rest van je leven. Spring en grijp je kans.


Misschien ben jij wel de geknipte persoon voor een superleuke job bij "De Wakko Kapper"in Antwerpen, Brussel of Gent. Kan jij je vinden in onze missie en delen wij dezelfde waarden dan is het hoog tijd voor actie. Wie niet waagt, blijft voor altijd een Wakko-maagd!
Upload je cv met een verrassende motivatie via www.wakko.be/jobs. Wij kijken er alvast naar uit. Niet twijfelen, gewoon doen!

Enthousiaste groeten
Peter
www.wakko.be
www.peterplatel.be
www.houvanhaar.be
www.workactionheroes.be


Geen opmerkingen:

Een reactie posten